JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Wie is Anita?


passie . anders . stijl


 

Ik zie fotografie als een ontdekkingsreis

en puzzeltocht ineen 

Ik ben Anita van der Palen-Hahyary, fotograaf Hengelo, die van haar hobby fotografie haar werk heeft gemaakt. Ik volg mijn hart, Fotografie is mijn passie. 

Details, dieptewerking, schaduwpartijen, mensen, (on)gewone dingen waar mensen aan voorbij gaan fotografeer ik graag. Mijn stijl beschrijf ik zelf als: apart, creatief, eigenzinnig, transparant.

Het is altijd mijn denkwijze geweest mensen en objecten anders te observeren en te benaderen. De drang om te (her)ontdekken. Ik zie fotografie als een ontdekkingsreis en puzzeltocht ineen; op pad gaan en de passende stukjes bij elkaar zoeken. Door mijzelf continue te vernieuwen en te ontwikkelen blijf ik alert. Hieruit haal ik mijn voldoening en plezier.

Mijn drijfveer is

Just Be Creative

Anita