JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

studio APHart met Infinity Wall


portret . product

 


 

Wat is een Infinity Wall? Het is een witte achtergrond (geheel van hout) die oneindig lijkt in het beeld vanwege de ronding tussen de muur en de vloer die beiden doet samenvloeien. Hierdoor wordt de illusie van oneindigheid gevormd. De gehele constructie is van hout.

Het is specifiek voor professionele portretten, mode-/bruidshoots, producten en andere toepassingen.

De studio is voorzien van allerlei studiolampen, lichtvormers met daarbij behorende accessoires/middelen. Er wordt gewerkt met een Sekonic lichtmeter, waarmee het ideale licht en de juiste belichting gecreëerd wordt. Diverse ideeën komen tot stand met creatieve en aparte foto’s. Vanzelfsprekend sta ik open voor jouw ideeën.

Ben je op zoek naar een goed belichte fotografie studio?

In Rijssen is studio APHart ook te huren met een ontvangst-/kantoorruimte, kleedruimte en visagie-tafel.

De aanwezige studio apparatuur is beschikbaar. Toegankelijk voor professionele en hobby fotografen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Waar te vinden? Handelsweg 13 (1e verdieping), 7461 JJ Rijssen - op afspraak (ingang bij Interiom)

Ontwerp/productie: Interiom - Andre Nijkamp en Vhendee - Erwin van het Ende

Studio pakketten:

Basis: per uur € 25,00

Basis plus: per dagdeel = 4 uur € 95,00

Hele dag: 8 uur € 180,00

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.