Mens

Human Nature

Mens: laat zien wie jij bent of wie jullie zijn

Ieder mens is uniek. We hebben allemaal een eigen gezicht, een eigen boodschap en een verleden dat persoonlijk aan ons verbonden is. We zijn doorgaans vooral onderdeel van een groep, een doelstelling of een grotere droom. Hoe mooi is het wanneer dit gevangen kan worden in een foto? Ongeacht of het een groepsfoto is of een individuele foto, zorg ik ervoor dat jouw ware aard naar voren komt en duidelijk is wie jij als mens bent. Zonder woorden te gebruiken of onnodige attributen, maar door de juiste foto te maken tegen de juiste achtergrond en vanuit de hoek die het beste bij jouw verhaal past.

We leven in een vluchtige maatschappij. Alles wat nu is, kan morgen al weg zijn. En dan zijn er nieuwe dingen die binnen korte tijd weer tot ons verleden horen. Leg daarom eens een moment vast. Een moment met je partner, je familie, die vriend die je al jaren hebt of gewoon een individuele foto waar alleen jij op staat. Om jezelf een hart onder de riem te steken, om je verhaal te vertellen of om weg te geven aan iemand die je een vereeuwiging cadeau wilt doen.

Ben jij op zoek naar een fotograaf die verder kijkt dan een compositie? Neem dan vandaag nog contact met me op zodat we de mogelijkheden samen door kunnen nemen.

PORTRET

Human Nature

PRODUCT

Brand los

AMBACHT

Alles bij de hand

CONTACT

Vraag naar de mogelijkheden

studio APHart

Met Infinity Wall, ook te huur