Fotograaf Hellendoorn


Fotograaf Hengelo Overijssel


 

[siteorigin_widget class=”MSP_Main_Widget”][/siteorigin_widget]

 

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare fotograaf in Hengelo? Dan bent u bij APHart photography aan het juiste adres. APHart photography is een afgeleide van mijn naam Anita van der Palen-Hahyary en ik ben fotograaf in hart en nieren. Fotograferen is mijn absolute passie. Als fotograaf uit Hengelo pak ik het graag anders aan dan mensen om mij heen en pas dit dan ook toe in mijn benadering van mensen en objecten. Mijn drijfveer is om “anders” te zijn dan anderen en continue te blijven (her)ontdekken. Fotografie is een prachtige ontdekkingsreis waarbij het zaak is dat alle puzzelstukjes uiteindelijk ineen vallen.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar vertaalt het ook naar herkenbaarheid en toepasbaarheid. Een verhaal eigen en pakkend maken’.

het ambacht – de mens – het erfgoed

Ik wil mij onderscheiden van andere fotografen door te kiezen voor een specifieke doelgroep: het ambacht en het erfgoed. Ik sta dan ook voor het ambacht en het erfgoed, waar de mens centraal staat. Geïnspireerd door Paul Huf, alom bekend om het campagne ‘Vakmanschap is Meesterschap’. Door het in een nieuw jasje te steken ga ik ‘nieuw leven in de brouwerij brengen’. Mijn missie is de trots van de mens te laten zien in zijn doen en laten. Kortom, zijn persoonlijkheid te tonen, waar u uw aandacht en waardering aan schenkt.

‘Face up to the fact, that you are who you are and nothing could change that belief’ – DJ Tiësto – Just Be

Kenmerken APHart photography Hengelo

APHart photography is opgebouwd uit 4 pijlers – beeld, stijl, richting en gevoel. Dat betekent stabiliteit. U kiest voor mij als fotograaf in Hengelo, omdat u durft te laten zien dat u anders bent, zonder hierbij uw eigen identiteit te verloochenen. Hoe en op welke manier gaat u uw persoonlijkheid vormgeven? Vanuit welk perspectief gaat u dat doen? Wordt u hier blij en verrast van. Durft u samen met mij de uitdaging aan te gaan?

APHart photography is dé fotograaf in Hengelo

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar vertaalt het ook naar herkenbaarheid en toepasbaarheid. Een verhaal eigen en pakkend maken’. Dit laat ik dan ook graag zien in mijn vak als fotograaf en mijn specialisme in portret-, reportage- en productfotografie. Ik ben inzetbaar als fotograaf in Hengelo voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn fotografiediensten zijn allen inclusief specialistische fotobewerking, waarbij er gebruik wordt gemaakt van professionele fotobewerkingsprogramma’s. Een duidelijk overzicht van de te leveren fotoproducten kunt u op deze pagina vinden.

Bent u op zoek naar een fotograaf in Hengelo die met u meedenkt en houdt van een eigen aanpak? Neem dan contact op met APHart photography door het contactformulier  op de website in te vullen en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

APHartelijke groet,

Anita van der Palen-Hahyary