Ambacht

Alles bij de hand

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar vertaalt het ook naar herkenbaarheid en toepasbaarheid. Een verhaal eigen en pakkend maken’.

Er zijn veel fotografen in Haaksbergen en omstreken, maar ik stel mijzelf graag voor als een aparte, creatieve en eigenzinnige fotograaf uit Haaksbergen. Ik ben Anita van der Palen-Hahyary en heb altijd een passie gehad voor het vak fotografie en daarom ben ik mijn eigen onderneming APHart photography begonnen.

Inspiratiebron van APHart photography, uw fotograaf in Haaksbergen

Met als inspiratiebron de Nederlandse fotograaf Frank Doorhof ben ik graag anders dan anderen en wil ik niet voldoen aan wat men standaard noemt. ‘’Just Be Creative’’ is een korte, maar desalniettemin krachtige quote die ik graag gebruik om mijzelf te omschrijven als fotograaf in Haaksbergen en omgeving. Ik zie het als een sterke eigenschap dat ik mensen en objecten anders observeer en benader, waardoor het werk als fotograaf een ware ontdekkingsreis en puzzeltocht ineen wordt.

het ambacht – de mens – het erfgoed

Ik wil mij onderscheiden van andere fotografen door te kiezen voor een specifieke doelgroep: het ambacht en het erfgoed. Ik sta dan ook voor het ambacht en het erfgoed, waar de mens centraal staat. Geïnspireerd door fotograaf Paul Huf, alom bekend om het Grolsch campagne ‘Vakmanschap is Meesterschap’. Door het in een nieuw jasje te steken ga ik ‘nieuw leven in de brouwerij brengen’. Mijn missie is de trots van de mens te laten zien in zijn doen en laten. Kortom, zijn persoonlijkheid te tonen, waar u uw aandacht en waardering aan schenkt.

Face up to the fact, that you are who you are and nothing could change that belief’ – DJ Tiësto – Just Be

Creatieve fotograaf in Haaksbergen

Ik ben continue bezig om mijzelf te vernieuwen en te ontwikkelen, waardoor ik ook een bepaalde alertheid ontwikkel als fotograaf. Het belangrijkste aan mijn vak als fotograaf in Haaksbergen is het feit dat ik er zelf voldoening uit haal en dat mijn klanten ten alle tijden tevreden zullen zijn met de geleverde producten en diensten. APHart photography levert veel verschillende diensten en fotoproducten zoals portret-, reportage-, productfotografie.

Ik verricht mijn diensten als fotograaf dan ook niet alleen voor particulieren in Haaksbergen, maar ook voor bedrijven. Andere fotoproducten die ik voor u en uw onderneming kan verzorgen zijn onder andere digitale JPEG-foto’s in de allerhoogste resolutie, het samenstellen van fotoalbums en luxe fotoboeken en het afdrukken van foto’s in verschillende afwerkingen. Kijk voor een totaaloverzicht van de te leveren diensten en producten op de productpagina van de website.

Neem contact op met fotograaf in Haaksbergen

Heeft u behoefte aan een fotograaf uit Haaksbergen die met u meedenkt en met een andere, maar tegelijk frisse en vernieuwende blik kijkt naar mensen en objecten? Neem dan vandaag nog contact op met APHart photography en in een vrijblijvende afspraak kunnen we vaststellen wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen. Voor meer informatie over de producten, diensten of investering kunt u het contactformulier op de website invullen, waarna ik zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.

Hartelijke groet,

Anita van der Palen-Hahyary