Fotograaf Enschede


er zijn geen afbeeldingen gevonden


Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar vertaalt het ook naar herkenbaarheid en toepasbaarheid. Een verhaal eigen en pakkend maken’.

Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare fotograaf uit Enschede dan bent u bij APHart photography aan het juiste adres. Ik ben Anita van der Palen-Hahyary – eigenaresse van APHart photography – en ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik ben een eigenzinnige en gepassioneerde fotograaf uit Enschede en heb een bijzonder oog voor detail. Daar een ander juist langsheen zou lopen, fotografeer ik graag de ongewone zaken zoals bijzondere details, dieptewerking en schitterende schaduwpartijen. Mijn drijfveer “Just Be Creative” maakt het dat ik niet wil voldoen aan het standaard beeld van een fotograaf, maar een andere kijk heb op zaken die te maken hebben met fotografie. Ik zie mijzelf als een betrouwbare en creatieve fotograaf uit Enschede en ik ben continue bezig om mijzelf te ontwikkelen en te vernieuwen.

het ambacht – de mens – het erfgoed

Ik wil mij onderscheiden van andere fotografen door te kiezen voor een specifieke doelgroep: het ambacht en het erfgoed. Ik sta dan ook voor het ambacht en het erfgoed, waar de mens centraal staat. Geïnspireerd door Paul Huf alom bekend om het Grolsch campagne ‘Vakmanschap is Meesterschap’. Door het in een nieuw jasje te steken ga ik ‘nieuw leven in de brouwerij brengen’. Mijn missie is de trots van de mens te laten zien in zijn doen en laten. Kortom, zijn persoonlijkheid te tonen, waar u uw aandacht en waardering aan schenkt.

‘Face up to the fact, that you are who you are and nothing could change that belief’ – DJ Tiësto  – Just Be

Werkzaamheden fotograaf Enschede

APHart photography is gespecialiseerd in portret-, reportage- en productfotografie voor particulieren en bedrijven. Alle diensten die door APHart photography geleverd worden zijn inclusief specialistische fotobewerking middels programma’s van hoogwaardige kwaliteit. Naast deze diensten lever ik nog andere professionele fotoproducten zoals digitale JPEG-foto’s in de allerhoogste resolutie, het samenstellen van fotoalbums en luxe fotoboeken, het afdrukken van foto’s op professioneel fotopapier, het produceren van moderne wanddecoraties en het leveren van bijbehorende ophangsystemen voor de wanddecoraties. Voor een totaal overzicht van alle producten verwijs ik u graag door naar de productpagina.

Meer informatie over fotograaf Enschede

Beeld, stijl, richting en gevoel zijn 4 belangrijke pijlers in de fotografie en worden op een bijzondere manier gecombineerd door APHart photography. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en creatieve fotograaf uit Enschede kom ik graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en vast te stellen wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen. Durft u te laten zien dat u anders bent, zonder hierbij uw eigen identiteit te verloochenen?

Neem voor meer informatie contact op met APHart photography via het contactformulier op de website of bel naar 06 21 51 06 73.

Hartelijke groet,

Anita van der Palen-Hahyary

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]