Dieren

Heerlijke beestenboel

Dierenfotografie: een heerlijke beestenboel

Dieren spelen vaak een grote rol in ons leven. De dieren kunnen huisdieren zijn, zoals honden en katten. Of het zijn wat grotere dieren, zoals de paarden die buiten lopen. Wist je dat dieren fotografie alle vormen van fotografie is waarbij dieren direct of indirect betrokken zijn? Ongeacht welk dier je op de foto wilt hebben, kun je mij direct inschakelen.

Mijn ervaring met dieren fotografie is in jouw voordeel. Niet alleen omdat ik weet waar ik op moet letten wanneer dierenfotografie plaats moet hebben, maar vooral omdat ik weet hoe je omgaat met dieren. Op die manier ontstaat een veel gezelligere en leukere sfeer, wat per definitie voor betere foto’s zorgt. Op die manier kun je een échte foto maken, van of samen met je dieren!

​Dierenfotografie: omdat een dier bijzonder is

Je hebt ongetwijfeld een speciale band met de dieren die je gefotografeerd wilt hebben. Dan is het niet handig om een statische en strakke foto te maken. Je wilt het bijzondere in de foto vangen. Ben jij het daar mee eens?

Neem dan contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Uiteraard kan er gewoon op locatie geschoten worden zodat de dieren er geen stress aan overhouden – of we kiezen er samen voor om een andere plek te gebruiken. Huisdieren kunnen uiteraard ook gewoon mee naar de studio wanneer je studiofoto’s van je dieren wilt hebben. De mogelijkheden zijn legio bij APHart photography.

PORTRET

Human Nature

PRODUCT

Brand los

AMBACHT

Alles bij de hand

CONTACT

Vraag naar de mogelijkheden

studio APHart

Met Infinity Wall, ook te huur