Architectuur

Aaneenschakeling van ruimtes

Architectuurfotografie: het zoeken van de beste mogelijkheden

Architectuurfotografie is een vak apart. Het fotograferen van gebouwen op de beste manier vereist namelijk veel kennis en hoogwaardige apparatuur. De juiste scherpte en diepte, de juiste opzet qua lijnen, het juiste weerstype. Er komt vaak veel meer bij kijken dan je aanvankelijk denkt. Mijn doelstelling is echter dat je dit ook direct ziet wanneer je de foto’s bekijkt. Een gebouw op een unieke wijze. Ongeacht of dit een huis, een schuur of wellicht zelfs je bedrijfspand is.

Bij architectuurfotografie komen veel technieken samen. Kleuren, diepte, maar ook het componeren van een achtergrond die geschikt is voor het gebouw dat gefotografeerd wordt. Pas wanneer alle verschillende elementen optimaal samenkomen, kun je spreken van een geslaagde foto.

Door mijn vier kernwaarden hier optimaal in te zetten (beeld, stijl, richting en gevoel), slaag ik er altijd in om panden op een prachtige manier vast te leggen.

Zo heb je de perfecte foto’s om een vastgoed te verkopen, voor eeuwig vast te leggen of te tonen aan de wereld als visitekaartje voor jouw bedrijf.

Ben jij op zoek naar architectuurfotografie en weet je al welke panden je op de foto wilt laten zetten? Neem dan alvast contact met me op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

PORTRET

Human Nature

PRODUCT

Brand los

AMBACHT

Alles bij de hand

CONTACT

Vraag naar de mogelijkheden

studio APHart

Met Infinity Wall, ook te huur