Ambacht

Alles natuurlijk bij de hand

Ambachtsfotografie: vakmensen onder elkaar

Ambachtslieden bestaan nog steeds. Deze experts weten exact hoe zij gereedschappen en materialen in moeten zetten om hun ambachtelijke kennis optimaal in te zetten. Dit zijn de helden die oude molens restaureren, die antieke meubels weten te herstellen en die oldtimers weer in de originele staat op kunnen leveren. Allemaal vakmensen die hun passie, creativiteit en kennis dagelijks inzetten.

Het lijkt lastig om dit op een geschikte manier op de foto te vangen, maar als vakmensen onder elkaar, weet ik vaak de perfecte setting te vinden zonder het te veel te ensceneren. Wanneer de ambachtslieden aan het werk zijn, doe ik waar ik goed in ben. Het vangen van de essentie, het tonen van alle passie die de handwerkers laten zien en hoe belangrijk het is dat deze kennis behouden blijft. Ongeacht waarmee de ambachtelijke experts aan het werk zijn, want de hedendaagse ambachten zijn allemaal minstens even belangrijk.

Ben jij op zoek naar iemand die een ambacht sterk op de foto kan zetten, voor een brochure, een documentaire of gewoon om een vereeuwiging te hebben voor het nageslacht? Neem dan vandaag nog contact met mij op, zodat ik je kan laten zien wat ik op dit gebied voor jou kan betekenen.

PORTRET

Human Nature

PRODUCT

Brand los

AMBACHT

Alles bij de hand

CONTACT

De lekkerste koffie