JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Fotografie


Workshop APHart GEKLIKT 

Workshop: APHart GEKLIKT

Geen gewone kiekjes maar echte foto’s. Hoe kun jij jou jouw vakantiefoto’s verbeteren en creatiever maken. Dat kan. Door op fotopad te gaan en te zoeken naar verrassendeonverwachtse invalshoeken. Wij gaan op fotopad. En te ontdekken en te zoeken naar het juiste shot. Uniek willen zijn en waar jij als beginnende en/of hobby fotograaf trots op kan zijn. En waar jij van kan genieten en blij van wordt. Kijk om je heen. Overal is er wel iets moois te zien dat jij wilt vastleggen. Gelet op compositie, licht, kleur, omgeving, sfeer, timing, contrastsituatie, moment, structuur, vorm, schaduw, details etc. 

Je kunt van elkaar leren, eventueel delen en inspiratie op doen. Elkaar, jezelf uitdagen/challengen of jezelf verrassen. Heb jij zelf leuke ideeën die mij zelfs verrassen. Ben jij creatief genoeg om op een ander level de omgeving te verkennen en hierdoor jouw (vakantie)fotoverbeterd kunnen wordenLeren, observeren, kijken, zien en actie. 

Gaat  het jou KLIKKEN! Geef je op. We zijn pakweg 2 uur op locatie, het liefst buiten bij natuurlijk goed droog zomerweer 

DATA plus TIJD 12.30 tot 14.30. 

JULI: woensdag 17 juli - vrijdag 19 juli - maandag 22 juli - maandag 29 juli 

AUGUSTUS: dinsdag 6 aug - woensdag 14 aug - donderdag 22 aug. - dinsdag 27 aug. 

Mocht een van de data komen te vervallen vanwege regen, wind, bliksem, storm dan verplaatsen wij het op een andere dag. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Maximaal 5 a 6 personen per keer, zodat je volle aandacht/focus krijgt en wij met elkaar op ontdekkingsreis gaan. Je bent aardig bekend met je spiegelreflex-/systeem-camera en het is (niet echt) de bedoeling om op alle technische aspecten van de camera in te gaan. 

Jouw fotoalbum zal gevuld zijn met jouw eigen fotocreaties en jouw vakantie nuttig besteed zijn 

PRIJS: bedraagt 45 euro per persoon. Per vrienden-/vriendinnen -/familiegroepje ontvang je extra 5 euro korting p.p. Locaties: in de omgeving van Hengelo, Enschede, Almelo of Rijssen. En heb jij een idee voor een leuke fotolocatie, laat mij het weten. Je kunt je opgeven via de mail info@aphartphotography.nl  of je vult contactformulier in https://aphartphotography.nl/neem-contact-op/.

DELEN  OP SOCIALE MEDIA WORDT GEWAARDEERD!!! 

Groetjes Anita  APHart photography  Just Be Creative.