JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Wie is Anita?


Kenmerkend     

passie . anders . stijl


 


 Ik zie fotografie dan ook als een ontdekkingsreis en puzzeltocht ineen 

Ik ben Anita van der Palen-Hahyary, fotograaf Hengelo, die van haar hobby fotografie haar werk heeft gemaakt. Ik volg mijn hart. Fotografie is mijn passie. 

Mijn inspiratiebron is de Nederlandse fotograaf Frank DoorhofDe wil om “Be different” te zijn, is zijn drijfveer.

Details, dieptewerking, schaduwpartijen, mensen, (on)gewone dingen waar mensen aan voorbij gaan fotografeer ik graag. Mijn stijl beschrijf ik zelf als: ♦  apart ♦  creatief ♦  eigenzinnig ♦ transparant.

Het is altijd mijn denkwijze geweest mensen en objecten anders te observeren en te benaderen. De drang om te (her)ontdekken. Ik zie fotografie dan ook als een ontdekkingsreis en puzzeltocht ineen; op pad gaan en de passende stukjes bij elkaar zoeken. Door mijzelf continue te vernieuwen en te ontwikkelen blijf ik alert. Hieruit haal ik mijn voldoening.

Mijn drijfveer is

Just Be Creative

Anita