JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Fotografie


vrij werk


 


 Mijn stijl beschrijf ik zelf als:   ♦  apart  ♦  creatief  ♦  eigenzinnig ♦  transparant 


 


Volmaakt

We zullen. Nooit volmaakt zijn. Hoe graag we dat ook soms willen. Maar het vermogen om lief te hebben. Kan je wel een stukje dichterbij tillen.

Wandelende tak

Wij leven tegenwoordig in een (te) gehaaste wereld: alles moet snel (gebeuren). Juist door de ogen van een wandelende tak wil ik het ongehaaste in beeld brengen en duidelijk maken dat we soms even moeten stilstaan bij hoe wij de (on)gewone dingen daadwerkelijk willen zien en benaderen.

Vrij

Een toereiking, een vlucht, een hand, een halt. 

Transparantie

Pamukkale is het “kasteel van katoen” en ligt in het zuidwesten van Turkije in de provincie Denizli in de Egeïsche Zee regio. Het katoenkasteel ligt 180 kilometer ten oosten van Kusadasi. Pamukkale zijn warme bronnen die rijk zijn aan kalk, eeuwenlang is het water over de rand van het plateau gestroomd en sloegen de kalkzouten neer waardoor er een bizar netwerk van schitterende rotsformaties en terrassen is ontstaan.

Da's nog eens superlekker thuiskomen

Een tas verlaten in een hoekje. Een ieder die eraan voorbijgaat. Ik lees “Da’s nog eens superlekker thuiskomen”. Er is niemand die het meeneemt. Hij staat er gewoon nog. Hoe lang? Niemand die het weet.  Zou het vol zijn of gewoon leeg? Eenzaam en verlaten.

2015: 2e prijs Foto Regionaal Twente / Serie van 5 / Thema vrij / Titel "Da's nog eens superlekker thuiskomen". Zie uitslag website Fotobond afdeling Twente

In het duister