JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Kunstmarkt Tuindorp ’t Lansink Hengelo zo. 18 juni 2017

18 juni 2017 


VANDAAG ZONDAG 18 juni:
Kunstmarkt Tuindorp 't Lansink Hengelo
Voordat je een duik in het zwembad neemt, kom eerst met een verfrissende blik naar mijn fotografie/vrij werk kijken.
Tijd: 12.00 - tot 17.00.
Zie je zo.

Datum: zondag 18 juni 2017    Tijd: 12.00 tot 17.00 uur

Maak ook persoonlijk kennis met mij als fotograaf van APHart photography uit Hengelo (ov).

Wie ben ik? Waarom APHart photography? Voor wie sta ik? Kan ik iets voor jou betekenen? Ben je nieuwsgierig, kom dan een kijkje nemen.

Meer info