JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Military Boekelo 2015


Reportage Crosscountry 


 


 

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen.

De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson,  de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. Het evenement is reeds meerdere keren door de sporters uitgeroepen tot de beste Military ter wereld. Zie website Military Boekelo: http://www.military-boekelo.nl

Ik heb een foto-impressie van de tweede dag "de Crosscountry" gemaakt. De crosscountry heeft een lengte van ongeveer 6 kilometer, met daarin 25 hindernissen. Om die allemaal te overwinnen zijn in totaal 40 sprongen nodig. De optimale snelheid is 570 meter per minuut. De optimale tijd is in dit geval 10 minuten en 33 seconden. Tevens is de sfeerimpressie van RTV Oost (dag 1) hier te zien. 

Bekijk nu ook hier ook de reportage van 2016.

Part A


Part B


 

Bekijk ook deze items Vrij Werk:

aphart-photography-12

Vrij werk-216Architectuur-54Vrij werk-45Vrij werk-13